Projekat: Lokalna bezbednost i uloga narodnih poslanika/ca
27Mar2017

U Kraljevu u četvrtak panel diskusija o rodno-zasnovanom nasilju

Centar za istraživanje javnih politika iz Beograda u saradnji sa Udruženjem Fenomena, organizovaće panel diskusiju o rodno-zasnovanom nasilju i implikacijama na lokalnu bezbednost u Kraljevu 30. marta 2017. godine u Sali 2 Skupštine grada Kraljeva sa početkom u 13 časova. 

 

Tom prilikom biće predstavljeni inicijalni rezultati istraživanja u okviru projekta ,,Lokalna bezbednost i uloga narodnih poslanika/ca“ koji CENTAR sprovodi uz podršku Odeljenja za demokratizaciju Misije OEBS-a u Srbiji. Cilj projekta je uspostavljanje direktne komunikacije između predstavnika lokalne vlasti i narodnih poslanika/ca, što treba da doprinese jačanju poverenja u institucije i pozitivno utiče na reformu sektora bezbednosti.

Na panel diskusiji će učestvovati narodna poslanica sa prebivalištem u Kraljevu, predstavnici lokalne samouprave, policije, Odbora za lokalnu bezbednost, Centra za socijalni rad, policije, kao i predstavnici institucija i organizacija civilnog društva koji se bave pitanjima bezbednosti i rodno-zasnovanog nasilja u Kraljevu.
 
Pratite CENTAR na društvenim mrežama za više informacija o panel diskusiji.